Interessant 3D print foredrag i OZ6HR

20 – 24 interesserede medlemmer og besøgende fulgte med i et meget interessant foredrag og præsentation af 3D print fremført af OZ4FD Flemming torsdag den 17. september 2020.

Foredraget blev gennemført i OZ6HR’s hyggelige lokaler i Gedved på trods af COVID-19 restriktioner. Tilhørene holdt god afstand og mundbind var obligatorisk. Flemming havde medbragt sin fine 3D printer og fortalte om printerens opbygning og funktion ligesom han præsenterede, hvorledes man kunne “hente” skabeloner til forskellige ting man kan printe f.eks. beskyttelses kasse til NanoVNA og andre anvendelige ting til elektronisk udstyr.

Efter foredraget var der stor spørgelyst. Efterfølgende blev kaffen nydt i hinandens selskab, hvor snakken og spørgelysten fortsatte.

I forbindelse med de nationale restriktioner som blev iværksat samme dag var der en drøftelse medlemmerne og bestyrelsen imellem – omkring hvorledes OZ6HR skal agerer de næste måneder. Det blev besluttet, at fortsætte som hidtidig – dog at vi bærer mundbind overalt i klubbens lokaler – undtagen når vi siddende drikker kaffen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*