Aktivitetsmøde torsdag den 24. sept. 2020

Vi afholdte torsdag den 24. sept. 2020 aktivitetsmøde, hvor en del medlemmer mødte op trods det stigende smitte tal.

Vi drøftede indledningsvis netop situationen omkring, hvorledes klubben skal reagere i den nuværende situation. Det blev besluttet, at vi fastholde mødeaktiviteterne mandage og torsdag dog med den foranstaltning, at vi indtil videre suspenderer vores normale kaffe m/brød drikning kl. 21:00. Vi skal fortsætte og fasthold at bære mundbind overalt i vores lokaler og anvende håndsprit. Såfremt man er sløj eller føler sig utilpas håber vi at man undlader at komme i klubben.

Ellers blev der drøftet, hvilke aktiviteter vi kan iværksætte under den nuværende situation – der kom rigtig mange gode forslag. Vi har allerede fastsat nogle aktiviteter indtil udgangen af året. Eksempelvis kan nævnes foredrag om FT4/FT8, indføring i deltagelse i contester, demonstration af ICOM IC-705 og andre spændende ting. Der bliver udarbejdet en aktivitetskalender for kvt. 3 & 4 som vil være tilgængelig her på websiden, ligesom den vil blive slået op i klubben. Der bliver dog taget forbehold for ændringer, hvis situationen ændre sig.

3 Replies to “Aktivitetsmøde torsdag den 24. sept. 2020”

  1. Ja noget skal der jo ske med den smittespredning Danmark har for tiden med corona – med det indebærer jo så, at vi skal gå med mundbind fra vi kommer til vi går. Det kan jo så betyde, at forsamlingstiden i klubben bliver reduceret, idet mundbind er ubehagelig at gå med forlænge – mit forslag havde været at lukke helt ned, da klubben ikke på nogen måde lider økonomisk afsavn. Men jeg forstår også, at det kan være positiv at lade klubben fortsætte i “tomgang”, så vi ikke skal have fat i “hjertestarteren” når klubben åbner helt op. PS jeg er blevet corona testet igen med samråd med min læge, fordi som astma patient udviste symptomer vejrtrækningsbesvær, feber og omhed i muskler osv. Men det viste sig, at der var tale om en kraftig forkølelse og en begyndende lungebetændelse. Jeg blev testet i tirsdags onsdag havde jeg svar på, at min test var er negativ altså fri for covid 19. Naturligvis en lettelse og der sidder kun lidt rester tilbage af min forkølelse og den skal helt væk før jeg kommer i klubben igen. Men har det fint nu og kører både phone og ft8. Havde kontakt til Saudi Arabien på phone i går, hvor jeg fik 59, men jeg måtte tænde for mit PA trind for at komme igennem på 40 meter.. Vi ses! Oz7pbi Peter. Kommer til at savne kaffen, men det overlever vi nok. Ironi kan forekomme.

  2. Hej Peter
    Tak for din kommentar. Det var alle de tilstedeværende ved aktivitetsmødet og flertallet af bestyrelsen som besluttede at vi forsætter vores mødeaktiviteter dog med den foranstaltning at vi indtil videre suspenderer vores normale kaffe m/brød drikningen kl. 21:00 og at vi fortsætter med at bære mundbind i alle vores lokaler. Jeg er ked af at høre at du har være plaget forkølelse, men at du er testet negativ m.h.t. COVID-19. Rigtig god bedring og håbe at se dig i klubben når du føler dig rask.
    Tillykke med dine kontakter – du får snart din næste DXCC.

    Vy de 73 OZ5VO Lars Ole

  3. Det er ikke nogen kritik af bestyrelsens og medlemmernes beslutning. Hovedsagen er, at der bliver gjort noget for at dæmme op for COVID19 . Jeg følte bare lige at komme med mit input, da jeg ikke var til stede. Ja, jeg håber på at komme sidst i næste uge. Jeg har det allerede meget bedre, så det skal nok gå. Vi ses! Og tak for svaret.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*