Aktiviteter

Mandage

Mandag er klubaftenen for os computerfolk. En typisk aften går med generelle spørgsmål omkring pc’er. Dette være sig både hardware og software. Der er også rig lejlighed for bare at hyggesnakke med andre med samme interesse, nemlig computere.
Om mandagen gennemføres også relevante foredrag om både software og hardware i forskellige afskygninger.
Desuden er der hver mandag kursus i hardware, hvor der bl.a. er diverse opgaver, som skal løses. Dette kan typisk være opbygning af en pc fra bunden, så den til sidst kan indgå i et netværk med andre computere. Andre gange kan det være deciderede hardwarefejl, vi skal finde og udbedre.
Det er i høj grad deltagerne, der bestemmer, hvad der skal ske på disse aftener. Oftest er der mange ting at lave, så man afgør helt selv, hvad man helst vil arbejde med.
Det er også om mandagen, at man kan blive hjulpet med at få sit eget grej op at køre igen, hvis man har problemer.
Der skal selvfølgelig også være plads til de unge mennesker og andre barnlige sjæle (!), der gerne vil spille. Dette er der også rig mulighed for om mandagen, hvor man meget gerne må tage sin egen pc med for at kunne spille mod de andre, men det er absolut ikke et “must”. Man får selvfølgelig meget mere ud af det, når man selv er med.
Aftenen kan også bruges på at surfe på internettet gennem klubbens forbindelse.

LAN Party

Ser mere under LAN Party.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*