Stor succes ved genåbning af OZ6HR

Det var med rigtig stor succes at vi genåbnede OZ6HR’s klubhus i Gedved torsdag den 6. august efter et trist forår, hvor vi desværre måtte lukke ned for aktiviteter p.g.a. Covid-19.

Det var rigtig dejligt, at se så mange medlemmer som mødte op og gjorde aftenen hyggelig. Man kunne også spore stor gensyns glæde hos flere af medlemmerne. Kaffen blev indtaget med en dejlig “genåbningslagkage” som bestyrelsen havde besluttet at klubkassen skulle betale.

Marck OZ7MC bød velkommen tilbage til en forhåbentlig normal møde aktivitet i klubben hhv. mandage og torsdage. Han fortalte også om hvilke forholdsregler bestyrelsen har iværksat omkring adfærden i lokalerne med bl.a. opsætning af spritautomater – afstandregler ved vores borde og i lokalerne. Bestyrelsen er meget opmærksom på udviklingen i smittetrykket og han bad medlemmerne om at have forståelse for at vi henover efteråret kan blive nød til at ændre på reglerne.

Lars Ole OZ5VO fortsatte med at fortælle, at vi, ved det seneste bestyrelsesmøde, havde gennemgået de aktiviteter som vi desværre måtte aflyse i foråret: Vi har nu flytte nogle af disse aktiviteter til 3. kvt. Bestyrelsen har dog kun lavet aktiviteter for perioden frem til efterårsferien – da tingene over tid kan ændre sig med hensyn til smittetrykket.

Aktivitetplanen kan du finde her og på forsiden samt på vores APP.

Første aktivitet er torsdag den 13. august – Ole’s OZ2OE foredrag og byggeprojekt PA-Trin. Ole’s beskrivelse kan du finde her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*