Rævejagt i regn og blæst, men stor succes !

Det var i regn og blæst, at OZ6HR afholdt en meget vellykket introduktion og instruktion i rævejagt i og omkring spejderhytte nær Juelsminde.

Der var ialt 7 deltagere fra nær og fjern som deltog i OZ1KR Henrik’s meget fine og lærerige introduktion og instruktion i disciplinen ‘radiorævejagt’. OZ1KR Henrik havde til anledningen opsat en sender tæt på samlings punktet som alle kunne øve sig på med hensyn til at pejle og sence radiosignalet inden for kort og lidt længere afstand således at deltagerne kunne få lidt erfaring forinden det rigtig gik løs med en rigtig udlagt “ræv”.

OZ1KR Henrik havde nemlig udlagt en rigtig ræv i en passende afstand fra samlings punktet som deltagerne rigtig kunne jagte. Det blev også her en temmelig våd omgang i skoven, men humøret var rigtig højt og det blev pejlet med stor entusiasme og Henrik gav god råd undervejs. Ræven blev fundet af alle og Henrik gennemgik derefter også hvorledes senderen blev anbragt og fungerede.

Vi sluttede af med en varm kop kaffe ved spejderhytten og erfaringer blev udvekslet.

Stor tak til især Henrik OZ1KR for hans planlægning og gennemførelse og til alle deltagerne for højt humør og hyggeligt samvær. Vi håber, at vi kan arrangerer flere lign. arrangementer inden for kortere tid – især hvis Covid-19 restriktionerne lempes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*