Rævejagt 10. april fra kl. 14:00 – 1600

OZ1QZ John skriver:

Hej Rævejægere

Det ser ud til at vi er inde i en lille stime af nye ”jagtmarker”. Sidst da Mogens, OZ1EBA, gjorde det godt i skoven ved Brædstrup, tak for det Mogens, og den kommende jagt på lørdag, hvor Arne, OZ1GRL, har fundet et område med nyere skov i nærheden af Bygholm sø. Det bliver spændende at se.

Arne har sendt mig lidt forskellige kort, så I har en mulighed for at vælge det der passer jer bedst. De lokale genkender sikkert jættestuen på sat-fotoet.

Desuden oplyser Arne at P-mulighederne er bedst på den plads der er vist på kortet ( Parkeringsforslag ).  Den er markeret med rødt P. Øvrige P-muligheder kan ses på oversigtskortet.

Jagten foregår nu på lørdag den 10/4 til de kendte tider, 14.00 til 16.00.

Stor tak til Arne for arrangementet.

Som nogle måske har bemærket, har vores gæstejægere kaffe eller en lille forfriskning med, som de nyder efter jagten. De opfordrer os til at gøre det samme, og selvfølgelig i henhold til gældende coronaregler.

Læs gerne de nedestående coronaregler før jagten.

Måske vi ses i skoven.

For team OZ6HR rævejægerne, OZ1QZ / John.

Se oversigts kort her:

Se parkerings forhold her:

Se jagtområde her:

Se rævejagt kort her:

Coronaregler:

Vigtige oplysninger for selvbetjenings rævejagt!

• Jagten er uden tidtagning .
• Præcise tidspunkter vil fremgå af instruktionen på det enkelte løb.Tag de nødvendige forholdsregler i forhold til Corona-smittefaren:

• Undgå kontakt med andre end personer fra egen husstand, både før, under og efter jagten.
• Undlad samkørsel med andre til løbet.
• Berør kun det grej du skal bruge og giv det ikke til andre. Anvend helst håndsprit inden du håndterer det. Rør ikke ved ræven!
• Undgå kødannelse ved start og mål.
• Udnyt hele løbets åbningstid, så ikke alle kommer samtidigt.
• Husk at virus primært smitter gennem væske. Når/hvis vi løber bliver vejrtrækningen forceret og der er risiko for, at vi ved passage af andre, kommer til at indånde hinandens udåndingsluft. Vi foreslår derfor, at der i skoven holdes en generel afstand på ca. 5 meter.
• Generelt skal I tænke jeg godt om og følge myndighedernes anbefalinger, så vi kan gennemføre disse jagter til glæde for så mange som muligt. Vi håber at I vil tage godt imod denne mulighed for at komme i skoven.

Medbring gerne en 2M håndstation, 145,425, så der kan kommunikeres den vej, hvis nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*