Breaking Corona/Covid-19 News

Seneste nyt 24. marts 2020.

Corona/Covid-19 raser og sætter vort land i stå og situationen bliver mere alvorlig dag for dag. OZ6HR’s nye bestyrelse prøver på at “holde dampen oppe” – vi arbejder i øjeblikket på at iværksætte nogle aktiviteter bl.a. en 2 meter håndapparat test a la den som vi havde i 2018. Alvorligheden og udviklingen i situationen især i denne og de næste par uger gør imidlertid at vi, i DYB RESPEKT for myndighederne, danske sundhedsvæsen, hospitaler, beredskaber, politi og plejeområdet og i særdeleshed over for alle de medarbejdere der gør en helt ufattelig indsats i disse sektorer – så afventer vi disse initiativer til vi kan se at udviklingen vender til lidt mere optimistiske informationer fra myndighedernes side. Vi vil dog fortsat opfordre til at vi jævnligt mødes på vores lokal kanal 145.425 så vi kan høre nyt fra hinanden. Vi i bestyrelsen vil også opfordre medlemmerne til at komme med gode ideer til disse aktiviteter – kontakt gerne vores formand Marck OZ7MC som tager imod enhver henvendelse. HUSK at holde afstand – og husk at holde humøret oppe – gerne med lidt amatørradio !!

Til min store ærgrelse, aflyser jeg hermed arrangementet der har aftalt til den 18/4. Når nu både formand Mette og Majestæten siger vi skal blive hjemme, må vi hellere høre efter.Jeg havde virkelig glædet mig til en hyggelig dag, så jeg håber vi kan kalde det en udsættelse til i efteråret? Behovet er der jo nok stadig. Men det må vi aftale hen på sommeren. Jeg har været meget glad for jeres imødekommenhed, så jeg håber den holder ved.
Vy 73 de OZ1QZ / John

Seneste nyt: LAN PARTY AFLYST p.g.a. Corona Virus

Følge iøvrigt med her på vores WEB-side og lyt evt. med på vores lokal frekvens 145.425 og på de sociale medier.

Breaking News: På grund af den forværrede og alvorlige situation omkring spredning af Corona Virus. Har en enig bestyrelse besluttet, for en periode, at lukke ned for møder mandage og torsdage i vores klublokaler i Gedved.
Vi følger løbende udviklingen og vil informere såsnart situationen igen er normaliseret.

Evt. spørgsmål i den anledning kan rettes til bestyrelsesmedlemmerne
Vy de 73 OZ6HR

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*