Breaking NEWS ! Breaking NEWS !

OZ6HR har foretage en kraftig oprydning i vores lager af ting som vi nu har opbevaret igennem nogen tid. Det er derfor nu blevet muligt for at alle vores medlemmer at købe nogle af disse rigtig gode “sager”. Der er mange fine ting bl.a. HF/VHF stationer, antenner, PSU’er, PA-trin og diverse elektronik.

Tingene bliver solgt som “beset” og er i den stand som de forefindes. Nogle ting af testet andre er ikke testet – prisen er også blev sat derefter, men er prissat særligt til medlemmer af klubben.

Såfremt der er to eller flere af vores medlemmer der ønsker at købe en bestemt ting – bliver der aktion, hvor den der byder højest vinder købet.

Der vil være mulighed for at lave eftersyn og købe tingene i klubben mandag den 17. august 2020 fra kl. 19:30 og torsdag den 20. august 2020 kl. 19:30 som dermed er sidste dag for salg. De ting og sager som ikke bliver solgt vil efterfølgende blive prissat højere og vil blive sat til salg til et senere bagagerums marked eller via Brugtgrej.

Bemærk – efter stort salg mandag er der blevet lavet et nyt dokument som indeholder de resterende ting som sælges. Der er fortsat billeder, kort beskrivelse og pris på de resterende tilbudte varer. Der kan evt. komme yderligere ting og sager som bliver sat til salg. Du finder dokumentet her.

På snarlig gensyn mandag 17. august og torsdag 20. august.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*