Gode links til projekt forty-9er

For dem der ikke fik hørt hvad jeg fortalte om 49-eren, eller dig der ikke fik det hele med, er der lidt hjælp at hente her. Nedenstående link beskriver meget fint i detaljer hvordan forfatteren har forestillet sig, projektet gribes an. Linket er : www.farrukhzia.com/k2zia/

På siden er der flere links. Der er til VFO delen, det er “computerdelen”, med arduinostyringen og DDS’en. Så er der “Technical Reference” linket, der i dybden fortæller hvad man skal være opmærksom på, og som han skriver, ” Læs nu hele manualen inden du begynder at lodde komponenter i!” Det lønner sig, for ellers skal der udloddes nogle igen! De to sidste links er koden til Arduinoen og hvorledes den bliver lagt ind.

Sidste linje i  indledningen, der er mærket med gult, står der et meget vigtigt link. Det er til en Yahoo gruppe, der KUN beskæftiger sig med 49èr relaterede emner. Den er meget interessant at følge. Her er der mulighed for at stille spørgsmål og dele erfaringer ved samling, kodning og brug af 49éren.

Linket er også her: https://groups.yahoo.com/neo/groups/SoftwareControlledHamRadio/info

49-er
fra: www.farrukhzia.com/k2zia

Går du i gang med projektet, og støder på problemer, så prøv ovenstående link. Ellers er du velkommen til at skrive til os i OZ6HR, også hvis du ikke er medlem. Du er også velkommen til at besøge os.

God byggelyst.

John / OZ1QZ

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*