Invitation til rævejagt mandag 3/5-21

OZ1QZ John skriver:

Hej Rævejæger

Det var meningen at jeg skulle afvikle en rævejagt nu på lørdag, den 1/5. MEN da jeg har fået nogle afbud, bliver den hermed AFLYST! Du bliver dog ikke snydt med rævejagt, for der bliver en anden jagt allerede den kommende mandag den 3/5, MEN OM AFTENEN! Med første udsendelse kl. 19.00 og sidste kl. 20.34! Den jagt bliver med fire sendere, og grejet er venligst udlånt af Herning afdelingen. Det er en enestående mulighed for at prøve hvordan en større jagt kan spænde af! Og den chance bør du ikke gå glip af, for det er meget spændende, og noget anderledes end hvad vi er vant til.

BEMÆRK at den vej der oftest bruges herud, Søvejen er lukket pga. vejarbejde! I stedet for at køre fra Vej 409, Skanderborgvej, og ind gennem Vestbirk som du plejer, skal du nu køre ind mod Brædstrup ad Bredvadmøllevej, fra vej 409. Denne afkørsel er nogle kilometer længere mod vest! På kortet med kørselsvejledning er der en rød streg på tværs af vejen der indikerer vejarbejdets placering.

Noget ned af Bredvadmøllevej kører du over Gudenåen, og umiddelbart efter åen, drejer du til højre af Gammelstrupvej. Her fortsætter du indtil du kan dreje af til høre, ad Vestbirkvej, og mødestedet og P-pladsen er nu på din højre side. Der er vedhæftet et kort med rød markering for køre ruten.

Jagten bliver i området omkring den Genfundne Bro, Træden skov, med start fra P-pladsen. Det er GPS koordinater 55.97582-9.68661, og adressen Vestbirkvej 2A Brædstrup! Skriver du ikke Brædstrup i din GPS, ender du i Vestbirk!

Da Herningjægerne plejer at mødes ½ time før, kl. 18.30, bør vi også gøre det. Så er der tid til at få hilst på, blive registreret og få udleveret en ”nøgle” til senderautomaten; en nøgle der registrer din ankomsttid ved ræven. Denne registrering bliver også demonstreret før start.

De fire ræve har hvert deres kaldesignal, og ræven sender hvert 5 minut!

Ræven der starter med at sende fra kl. 19.00 til 19,01 hedder OZ7FOX A

Ræven der starter med at sende fra kl. 19.01 til 19,02 hedder OZ7FOX U

Ræven der starter med at sende fra kl. 19.02 til 19,03 hedder OZ7FOX V

Ræven der starter med at sende fra kl. 19.03 til 19,04 hedder OZ7FOX H

Så er der 1 minuts pause, og hele proceduren starter forfra kl. 19.05 med OZ7FOX A osv. Indtil jagten er slut, kl. 20.34

Jeg beklager at det ikke har været muligt at finde bedre kortmateriale. Desværre er ikke alle stier / skovveje indtegnet, men da det jo stadig er lyst imens vi jager, går det nok.

Da alle ikke endnu er vaccinerede mod Covid-19, bør vi stadig være opmærksomme derpå. Coronaregler er vedhæftet.

Vedhæftet finder du også Herning afdelingens jagtkalender.

For team OZ6HR´s rævejægere

OZ1QZ / John

Du finder kort materialet her:

Du finder Hernings jagtkalender her:

OZ1QZ John supplerer:

Hej Rævejæger

Herningfolkene har leveret et mere detaljeret kort til jagten på mandag. Kortet viser det område rævene er placeret i! Kortet er vedhæftet denne mail. Kortet er meget bedre at printe, og så er der jo både kompasnål og højdekurver på. Så stor tak til dem.

Kortet er af lidt ældre dato, så bl.a. startstedet med P-plads mangler. Der kan være små ændringer med veje og stier der er en smule anderledes, men I kan jo selv sammenligne med det kort jeg har fremsendt tidligere, og påtegne evt. mangler på det der følger denne mail.

Jeg håber vi ses på mandag.

73 de OZ1QZ / John

Det mere detaljerede kort finder du her:

Husk Coronareglerne:

Vigtige oplysninger for selvbetjening rævejagt!

• Jagten er uden tidtagning .
• Præcise tidspunkter vil fremgå af instruktionen på det enkelte løb.

Tag de nødvendige forholdsregler i forhold til Corona-smittefaren:

• Undgå kontakt med andre end personer fra egen husstand, både før, under og efter jagten.
• Undlad samkørsel med andre til løbet.
• Berør kun det grej du skal bruge og giv det ikke til andre. Anvend helst håndsprit inden du håndterer det. Rør ikke ved ræven!
• Undgå kødannelse ved start og mål.
• Udnyt hele løbets åbningstid, så ikke alle kommer samtidigt.
• Husk at virus primært smitter gennem væske. Når/hvis vi løber bliver vejrtrækningen forceret og der er risiko for, at vi ved passage af andre, kommer til at indånde hinandens udåndingsluft. Vi foreslår derfor, at der i skoven holdes en generel afstand på ca. 5 meter.
• Generelt skal I tænke jeg godt om og følge myndighedernes anbefalinger, så vi kan gennemføre disse jagter til glæde for så mange som muligt. Vi håber at I vil tage godt imod denne mulighed for at komme i skoven.

Medbring gerne en 2M håndstation, 145,425, så der kan kommunikeres den vej, hvis nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*