Invitation til rævejagt lørdag den 27/2-21 kl. 14:00-16:00

Hej Rævejægere

Så er problemet med at finde en ”Ræv” løst. Stor tak til Arne, OZ1GRL, har lovet at finde et par gode steder at gemme rævene. Vi vil dog gerne have flere der vil prøve tjansen, så det kan gå lidt på skift. Så skriv endelig hvis det har din interesse, så skal du få den fornødne hjælp, men altså ikke til på lørdag 

Arne har valgt en ny lokation, nemlig Boller skov / Klokkedal. Se vedhæftet kort. De røde prikker med nr. ved, er P-pladser. Arne er god ved jer, og har foreslået P-2 som mødested. Jagten starter som sædvanligt kl. 14.00 og slutter kl. 16.00. Da der ikke er tidtagning, behøver vi ikke starte samtidigt! Men stadig have stor fornøjelse i skoven.

Arne påpeger også at der KAN være trampestier fra Nordrevej og ind i skovene. De må selvfølgelig benyttes, hvis de ser ud til at være ”offentlige”. De benyttes ofte af hundeluftere fra det nærliggende beboelsesområde.

Henrik, OZ1KR, har fået repareret et par modtagere mere, tak Henrik, og dem tager Ole med ud til mødestedet. Der er således plads til et par medlemmer mere, der ikke er bange for frisk luft.

Krak kan hjælpe dig med at finde stedet. Søg på Klokkedal å Horsens, så er du godt på vej.

Husk også at læse corona reglerne! – reglerne kan læses her.

God jagt, og måske vi ses i skoven. På afstand naturligvis.

For TEAM OZ6HR´s Rævejægere

OZ1QZ / John K

Du finder kortet over Boller Skov / Kokkedal her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*