Invitation rævejagt lørdag den 15/5-21

OZ1QZ John skriver:

Hej Rævejæger

Knud, OZ1KWJ, vil stå for udlægning af ræve ved trænings jagten nu på lørdag den 15/5. Han vil gerne have at vi starter ved Træden forsamlingshus på Brunbanken 1, 8740 Brædstrup, hvor vi kan parkere bagved. Se vedhæftet fil ” Luftfoto med startsted”. Derfra går der en vej, Blomhulevej, ned i skoven, som er let af følge. Jagtområdet er på det vedhæftede kort, se PDF ”Træden skov fra forsamlingshuset”. Bemærk at Knud har hjulpet lidt ved at tegne et par kendte stier ind på kortet, som det ikke er ”født” med. Stierne kan måske anes på luftfotoet.

Jagtstart som sædvanligt for eftermiddagsjagterne, kl. 14.00 til kl. 16.00. Der vil være tre ræve denne gang, idet vi forsøger at få den lille ”Ræveunge” med ud som ræv 3 denne gang ( OZ7FOX V ). Den er ikke så kraftig som de to gamle endnu, den er jo lille, men bør være fint læsbar. Ræveungen er den nye sender, som du kan læse mere om i det kommende ” Rævenyt ”.

Husk at vi stadig overholder gældende Coronaregler som ses herunder.

Der er mulighed for at nyde kaffen ved startstedet efter jagten.

For team OZ6HR´s rævejægere

OZ1QZ John

Tæden skov luftfoto med startsted finder du her:

Tæden skov fra forsamlingshuset finder du her:

Vigtige oplysninger for selvbetjenings rævejagt!

• Jagten er uden tidtagning .
• Præcise tidspunkter vil fremgå af instruktionen på det enkelte løb.

Tag de nødvendige forholdsregler i forhold til Corona-smittefaren:

• Undgå kontakt med andre end personer fra egen husstand, både før, under og efter jagten.
• Undlad samkørsel med andre til løbet.
• Berør kun det grej du skal bruge og giv det ikke til andre. Anvend helst håndsprit inden du håndterer det. Rør ikke ved ræven!
• Undgå kødannelse ved start og mål.
• Udnyt hele løbets åbningstid, så ikke alle kommer samtidigt.
• Husk at virus primært smitter gennem væske. Når/hvis vi løber bliver vejrtrækningen forceret og der er risiko for, at vi ved passage af andre, kommer til at indånde hinandens udåndingsluft. Vi foreslår derfor, at der i skoven holdes en generel afstand på ca. 5 meter.
• Generelt skal I tænke jeg godt om og følge myndighedernes anbefalinger, så vi kan gennemføre disse jagter til glæde for så mange som muligt. Vi håber at I vil tage godt imod denne mulighed for at komme i skoven.

Medbring gerne en 2M håndstation, 145,425, så der kan kommunikeres den vej, hvis nødvendigt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*