Stor succes med OZ6HR’s banko !

Der var rigtig flot deltagelse i OZ6HR’s julebanko som fandt sted mandag den 14. dec. 2020 kl. 19:00 på 145.425 Mhz. Vores formand OZ7MC Marck stod for det flotte arrangement både med hensyn til at sælge bankoplader; men så sandelig også som afvikler og ‘nummeroplæser’. Der blev i første omgang kørt 4 spil, hvorefter der blev holdt 10 minutters pause. Efterfølgende blev der kørt 2 spil og et særligt bonusspil. Alle spil var meget underholdende og der var mange der vandt præmier på – een række og på hele “pladen fuld”.

De fine præmier kan afhentes i vores klublokaler i Gedved lørdag den 19. dec. 2020 fra kl. 12:00 – 13:00. OZ7MC Marck har noteret navne på vinderne – så kom glad !

Efter dette flotte arrangement holder vi juleferie indtil begyndelsen af januar 2021, hvornår vi præcis starter op igen af selvfølgelig afhængig at COVID-19 situationen, men vi skal nok i god tid informere medlemmerne.

OZ6HR EDR Horsens var jo meget fin vinder af Scandinavian Activity Contest i 2020 du kan se det fine diplom – forsiden her og bagsiden her.

Alle medlemmerne af klubben ønskes en rigtig glædelig jul samt et lykkebringende nytår. Og husk: STAY SAFE !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*