Vores formand

Vores formand, Marck Christensen har pga travlhed i sit firma valgt at træde ud af bestyrelsen i oz6hr, hvorfor bestyrelsen har indkaldt  supplanten Ole Nykjær oz2oe, som overtager næstformandsposten og jeg Peter Bregenov oz7pbi overtager formandsposten, som konstitueret formand efter Marck Christensen oz7mc. Jeg er beæret over denne tillid bestyrelsen har udvist overfor mig og jeg skal da også gøre, hvad der er menneskeligt muligt for at leve op til denne tillid. Radioamatør har i mange år været min store interesse – og jeg vil naturligvis arbejde for sammenholdet i klubben. Da jeg er ret ny radioamatør vil jeg støtte mig op af den øvrige bestyrelse – og jeg vil love, at der ikke falder en sten til jorden uden at resten af bestyrelsen er inddraget i beslutningen.

Jeg har før været medlem af bestyrelser, både i AK Herkule vægtløftning og i Horsens Skyttekreds i 2 perioder og i mine helt unge år var jeg formand i AK Herkules. Derfor uden har jeg trænet karate, hvor jeg opnåede sort bælte 1 dan. Mht arbejde: jeg arbejdede i mine unge år på Bygholm Teglværk, og ved intrepreinør Linneberg, hvor jeg kørte dumper ellers har jeg haft forskellige små jobs, men nu er jeg blevet folkepensionist og har lidt mere tid og lyst til at lave et stykke arbejde for min hobby.

Jeg glæder mig overordentlig meget til at se og modtage gamle medlemmer, som jeg ikke har set i klubben, naturligvis også dem jeg har set. Jeg vil være i klubben 2 gange i ugen som udgangspunkt den første tid og drosle ned, så jeg er der mindst en gang i ugen, så jeg kan hilse på klubbens medlemmer. Og naturligvis være lydhør overfor forslag og gode ideer. Slutteligt vil jeg rette en stor tak til Marck for det arbejde har har lavet for klubben og vi håber at se ham igen.

Med kammeratlig hilsen

oz7pbi  Formand Peter Bregenov

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*