Nytårshilsen

Så er der gået et år med corona nedlukninger, som også har berørt klubben så meget, at vi i perioder ikke har kunnet samles om vores hobby. Men trods det har vi alligevel kunnet afholde klubmøder uden at møde op i klubben, idet møderne foregik på 2 meter båndet 145,425 Mhz. Under nedlukningen blev der også afholdt rævejagter, så på den måde blev der holdt gang i nogen af aktiviteterne. En stor tak til John OZ1QZ for det.

Efter klubben åbnede igen løb loppemarkedet af stablen og der blev tyndet ud i effekterne på lageret.

Da klubben åbnede i takt med, at regeringen lempede på corona reglerne, er der blevet afholdt en del aktiviteter. Vi har blandt andet godt gang i loddeholdet, tak til Finni OZ5ZI. Der er så sandelig også blevet holdt nogle gode foredrag, fx opsætning af ft-8 og ft-4 som Lars Ole OZ5VO stod for og det sidste foredrag om åbning af ICom 7300 , hvor Ole OZ2OE viste hvordan det skulle gøres. Ja for også at nævne dem som løbende giver en hjælpende hånd med råd og vejledning.

Ud over det ligger der aktiviteter på bedding, som løber af stablen ind i det nye år, herunder Old Timer Træf den 27 februar 2022 Men der er også flere andre projekter på vej, så vi ligger ikke på den lade side. Jeg glæder mig over det stadig gode fremmøde på vores klubaftener taget i betragtning af de corona restriktioner, vi har vedtaget. (vise coronapas).

Endvidere glæder jeg mig over, at der stadig kommer nye medlemmer til klubben. Det er absolut til gavn for hele klubben. Stor tak til de medlemmer, som tilskynder med ideer, laver kaffe gør rent, køber ind og holder styr på økonomien samt udsender nyhedsbreve redigere klubbladet osv. Og tak for det gode samarbejde i bestyrelsen.

Mit ønske for 2022 er at se endnu flere medlemmer komme og deltage i vore aktiviteter og være med til at give liv og fremgang i klubben

Godt Nytår til alle.

Formand for OZ6HR, Peter Bregenov OZ7PBI

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*