Ny bestyrelse har konstitueret sig 19. april.

OZ6HR’s nye bestyrelse har, lidt forsinket p.g.a. Covid-19, konstitueret sig ved bestyrelsesmøde søndag den 19. april 2020. Mødet blev afholdt i klubbens lokaler i Gedved under stærk hensyn til smittefaren – så der blev brugt rigeligt med håndsprit og holdt pæn stor afstand imellem hinanden.

Vi siger velkommen til hhv. vores nye formand Marck OZ7MC og vores suppleant Arne OZ4VW som indtil videre indtræder som næstformand. Flemming OZ5AGK har valgt, p.g.a. smittefaren indtil videre, ikke at komme i klubben og deltage i det fysiske bestyrelsesarbejdet – dette har bestyrelsen FULD RESPEKT for – derfor at Arne OZ4VW midlertidig trukket ind i bestyrelsen.

Vi har besluttet, at èt af bestyrelsesmedlemmerne hver anden torsdag kl. 19:30 på 145.425 Mhz vil give en orientering om bestyrelses arbejde med, på sigt, at genåbne klubben og eventuelle andre aktiviteter som vi vil iværksætte indtil klubben genåbner. Vi starter med orientering torsdag den 23. april 2020 kl. 19:30, hvor vores formand OZ7MC Marck bl.a. vil give en orientering om det afholdte bestyrelsesmøde.

De der eventuelt ikke kan lytte med på 145.425 kan følge med på klubbens Facebook gruppe og eller her på vores WEB-siden.

Referatet af bestyrelsesmøde kan læses her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*