Corona / Covid-19 Virus

Odatering 10. marts

Information fra EDR’s Landsformand:

EDR er netop blevet informeret om at Agerskov forårsmarked med tilhørende certifikatprøve, desværre må aflyses af respekt for virus bekæmpelsen.

Opdateret 9. marts

Risikoen for, at der kan komme flere rejserelaterede tilfælde af COVID-19 i Danmark og tilfælde blandt kontakter til disse vurderes som høj. Og risikoen for, at der vil komme et egentligt smitteudbrud i Danmark inden for de kommende uger vurderes som høj.

Kilde: Statens Serum Institut

Under hensyn til den øjeblikkelige situation omkring Corona / Covcid-19 virus skal vi herved opfordre vores medlemmer til at udvise særlig ansvarlighed når vi mødes i klubben. Der er nu opsat skilte og der forefindes håndsprit i vores lokaler og vi opfordre til at vi holder passende afstand til hinanden når vi omgåes. Nys og host må ikke ske direkte ud i lokalerne, men i albuen. Såfremt man har rejst eller har være i kontakt med personer der er kommet hjem fra de særlige berørte lande – vil vi opfordre til at man undlader at komme i klubben indtil situationen er normaliseret. Husk vi skal passe på hinanden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

*